torsdag 16 augusti 2012

Typisk svensk sommar

Människor vi mött under sommaren har ofta varit mer eller mindre frustrerade över vädret.Vädret har kanske egentligen varit typiskt svenskt; -omväxlande. Regn ibland, sol ibland. Så många av oss har behövt varit mer flexibla än vanligt. Vi har verkligen behövt fånga dagen. Vi har fått ta tagarna som de blivit och anpassat oss efter det. Många vi ratat med har saknat en lång sol och värmeperiod. Vi själva har läst mer böcker än normalt. Jag som skriver det här uppslukades av Haruki Murakamis böcker. Rekommenderas!

Nu den 16/8 går vi mer och mer in i eftersommaren. Det syns på gräs, växter att det får en sensommarfärg. Nu på morgonen i Västerås var det lite dimma som det ibland kan bli mot hösten.

Det vi kan märka här på Ljusweb är att vi har aldrig någonsin sålt så mycket lampor en sommar tidigare. Det kan vara arbetslampor med ljusterapieffekt såsom Innosol Boston Twin eller Lumies nya Desk Lamp . Framförallt så har många kommuner satsat på det nu mot slutet av sommaren.

Men det som sålt mest är MATHMOS olika produkter, såsom Astrobaby, Telstar eller Astro.

Det som många börjar upptäcka är lavalampornas lugnande, harmoniserande effekt.
Eftersom MATHMOS fyller 50 år nästa år så börjar vi förbereda oss redan nu.

Visste du att lavalampor används mycket inom demensvården, spamiljöer, förskolor och äldrevården?
I Tyskland används lavalampor mycket inom just rehabilitering och vård.

Så som vi ser det står MATHMOS för lek med en liten smula galenskap, design, lugn, stimulans och välmående. Vi ser lavalampan som underutnyttjad i Sverige.

Under hösten kommer vi också att lyfta fram vår försäljning av utbytesdelar till MATHMOS produkter.
Har du valt MATHMOS ser vi till att du har glädje av den under lång tid.

Välkommen bland oss lavalampsvänner ;-) Hör av dig om du undrar över MATHMOS.

Men från september blir det allt vanligare med ljusterapilampor. är du trött och funderar på ljusterapi så är september den ideala månaden att börja behandlingen.

Har du frågor om Ljusterapi, hör av dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar